Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Λίγες ώρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου σπορ coupe μοντέλου της βαυαρικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως βλέπουμε, η 4 Series Coupe φέρει την εντυπωσιακή μάσκα με το τεράστιο πλέγμα και την πινακίδα στο μέσο. Βέβαια, ακόμα δεν γνωρίζουμε αν το ιδιαίτερης αισθητικής εμπρόσθιο τμήμα θα αποτελεί τμήμα όλων των εκδόσεων του μοντέλου ή μόνο των ισχυρότερων.

Το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι η 440i xDrive Coupe, η οποία τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο 3.0 Twin Power Turbo κινητήρα με mild hybrid 48V σύστημα, αποδίδοντας 374 ίππους και 500 Nm ροπής. To μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και φέρει το πακέτο M Sport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμφάνιση της 4άρας Coupe είναι άκρως εντυπωσιακή, με το χαμηλωμένο αμάξωμα, τις μεγάλες ζάντες, το κεκλιμένο πίσω τμήμα, τις καθαρές γραμμές στο πλάι και το μυώδες καπό να αναδεικνύουν έναν δυναμισμό και μία κομψότητα.

Το μοντέλο θα προσφέρεται επίσης με τον δίλιτρο twin power κινητήρα σε διάφορες εκδόσεις ισχύος, στην κορυφαία Μ4 και πιθανότατα σε plug-in hybrid εκδοχή.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη νέα σειρά της BMW θα δοθούν αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης