Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Θέμα χρόνου είναι να αποκαλυφθεί επίσημα η νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback της γαλλικής φίρμας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Renault Talk» που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του Megane E-Tech Electric.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV και υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του Megane eVision Concept.

Τροφοδοτείται από ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα απόδοσης 218 ίππων και 300 Nm ροπής που λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 60 kWh.

Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί με ισχύ έως 130 kW και τα 0-100 έρχονται σε χρόνο κάτω από 8 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη στην κονσόλα και ακριβώς από κάτω η θήκη φόρτισης του κινητού τηλεφώνου.

Το εσωτερικό είναι πλήρως αναβαθμισμένο, απόλυτα πρακτικό και ποιοτικό. Μπροστά από το τιμόνι υπάρχει ένας μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, στο κέντρο της κονσόλας μια οθόνη τύπου tablet που δείχνει να αιωρείται και ακριβώς από κάτω θήκη για ασύρματη φόρτιση των smartphones.

 

Εξηλεκτρίζονται όλα τα Renault

O Luca de Meo μεταμορφώνει τη Renault.

Κατά τη διάρκεια του event, o ισχυρός άνδρας της γαλλικής φίρμας, Luca de Meo, αποκάλυψε πως η Renault οδεύει με γοργά βήματα στη νέα εποχή, δημιουργώντας αυτοκίνητα που εστιάζουν στην καθαρή ενέργεια, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τις έξυπνες τεχνολογίες.

Στόχος της μάρκας είναι μέχρι το τέλος της δεκαετίας τα 9 στα 10 οχήματα που πωλούνται να είναι είτε αμιγώς ηλεκτροκίνητα είτε plug-in υβριδικά. Έως το 2025, θα δούμε 7 καινούρια EV μοντέλα στις κατηγορίες C και D.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάρμα ιδέσθαι το νέο ηλεκτρικό της Renault

Κόφτης στα 180 χλμ./ώρα σε όλα τα Renault και Dacia

Mε σύγχρονο εξοπλισμό τα νέα Dacia Sandero Streetway και Stepway- Όλες οι τιμές

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης