Πανευτυχείς είναι οι εργαζόμενοι της γερμανικής εταιρείας, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα λάβουν ένα υψηλότατο μπόνους ως επιβράβευση για τον ζήλο και την αφοσίωσή τους την περασμένη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2015 ήταν το πιο επιτυχημένο έτος στην ιστορία της Porsche, με τις πωλήσεις να φθάνουν τα 225.121 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 19% σε σχέση με το 2014. Την ίδια στιγμή τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 25%, φθάνοντας τα 21,5 δισ. ευρώ, και τα λειτουργικά κέρδη άγγιξαν τα 3,4 δις.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των εργαζομένων και τη συμβολή τους σε αυτήν την επιτυχία, η Porsche θα δώσει σε καθέναν από τους 15.600 υπαλλήλους της το ποσό των 8.911 ευρώ με τη μορφή μπόνους.  Από αυτά, τα 8.211 ευρώ θα μπουν άμεσα στον λογαριασμό τους και τα υπόλοιπα 700 αφορούν σε συμμετοχή στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Porsche VarioRente.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Porsche AG, Oliver Blume: «Το μπόνους είναι μια δίκαιη ανταμοιβή για την αφοσίωση και τον ζήλο που επέδειξαν οι εργαζόμενοί μας. Τους ευχαριστώ όλους θερμά, διότι χωρίς αυτούς δεν θα πετυχαίναμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Τι να πεις τώρα για τους Γερμανούς;

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης