Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το τμήμα της Porsche που κατασκευάζει αυθεντικά αξεσουάρ για τα premium μοντέλα, πλέον προσφέρει μία εντυπωσιακή σκηνή οροφής για τους φίλους της περιπέτεια;. Το νέο αξεσουάρ μπορεί να τοποθετηθεί στις 911, Cayenne,Macan,Panamera και Taycan χωρίς να παίζει ρόλο εάν τα μοντέλα εξοπλίζονται με ράγες οροφής ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκηνή έχει διαστάσεις 2.1μ. επί 1.3μ. και είναι σε θέση να φιλοξενήσει μέχρι και δύο ενήλικες, την ώρα που διαθέτει και ενσωματωμένο στρώμα. Φυσικά το παρών δίνουν αρκετά λογότυπα της Porsche ενώ τα πλαϊνά τοιχώματα θυμίζουν αρκετά το στυλ της 911.

Για την ώρα η σκηνή μπορεί να παραγγελθεί είτε με συνδυασμό μαύρο και ανοιχτό γκρι, ή μαύρο και σκούρο γκρι, ενώ το τμήμα Porsche Tequipment δηλώνει με βεβαιότητα πως θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα αξεσουάρ για κάμπινγκ. 

Φαίνεται πως η νέα μόδα θέλει τη περιπέτεια στη ζωή και των πολυτελών μοντέλων και αυτή η σκηνή της Porsche με κόστος στα 5.000 ευρώ, είναι η πιο τρανή απόδειξη. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται αρκετά άνετη και μπορεί να προσφέρει ένα ασφαλές (λόγω ύψους) κατάλυμα όπου κι αν βρίσκεστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα της δίνατε μία ευκαιρία;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης