Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά events. Μια εμπειρία ζωής, ένα ταξίδι που κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θα ξεχάσει. To «Porsche Ice Experience» διοργανώθηκε για 10η συνεχή φορά στη Μογγολία, προσφέροντας στους τυχερούς πελάτες μια ανόθευτη αίσθηση αδρεναλίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά εκπληκτικών φωτογραφιών από το πρόσφατο «Ice Experience» στην παγωμένη λίμνη Yakeshi. Με τη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από τους -40 βαθμούς Κελσίου και τον παγωμένο αέρα να σε φέρνει στα όρια της υποθερμίας, ο φωτογράφος Kai Hartmann, κατάφερε με τις λήψεις του να μας δώσει μια ιδέα από την εκδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Ice Experience» της γερμανικής φίρμας δεν είναι ένα ακόμα πρόγραμμα εκπαίδευσης. Όσοι έχουν συμμετάσχει μιλούν για μια έκρηξη συναισθημάτων, μία απερίγραπτη αίσθηση της απόδοσης των αυτοκινήτων Porsche στην πιο καθαρή της μορφή.

Το πρόγραμμα, ανάλογα τη χώρα και τον τόπο, περιλαμβάνει διάφορα πακέτα (Ice Force, Ice Experience, Ice Force Pro, Ice Cup). Επαγγελματίες οδηγοί εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες και τους δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη δύναμη και τις αρετές των σπορ οχημάτων στα πιο ολισθηρά τερέν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης