Στην πίστα του Nürburgring βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι άνθρωποι της Porsche και πραγματοποίησαν δοκιμές με την πρωτότυπη 918 Spyder. Κατά τη διάρκεια αυτών, ο χρόνος που σημείωσε το αυτοκίνητο ήταν τα 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για μία υβριδική έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε έναν χρόνο, και, παρ’ όλα αυτά, η παραγωγή της είναι ήδη πουλημένη! Ο Dr Frank Walliser, γενικός επικεφαλής του project της 918 Spyder, δήλωσε: «Επιτυγχάνοντας τον εκπληκτικό χρόνο των 7’14”, το πρωτότυπο 918 Spyder έχει ήδη επιβεβαιώσει πλήρως τη βιωσιμότητά του, έπειτα από μόλις μερικούς μήνες στον δρόμο». Ο χρόνος γύρου που πέτυχε το 918 Spyder είναι ένας από τους καλύτερους που μετρήθηκαν ποτέ για όχημα δρόμου με ελαστικά παραγωγής. Η πίστα διατέθηκε αποκλειστικά στην ομάδα εξέλιξης του Weissach για έναν γύρο, ενώ το αυτοκίνητο έπρεπε να ξεκινήσει από στάση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το plug-in υβριδικό super sports car, με περισσότερους από 795 ίππους, διέθετε ελαστικά παραγωγής της Michelin, η οποία συμμετέχει στη εξέλιξη του μοντέλου, καθώς και το προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού «Weissach», το οποίο περιλαμβάνει τροποποιήσεις που ενισχύουν τις οδηγικές επιδόσεις.

Διαβάστε επίσης: Ξεπούλησε ένα χρόνο πριν το λανσάρισμα η Porsche 918 Spyder

Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης