Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Η εταιρεία «McGurk Performance Cars», που ειδικεύεται στην επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων Aston Martin στη Βρετανία, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά και δημιουργικά το χρόνο στην περίοδο της καραντίνας. Αν και ασχολείται κυρίως με τα νεότερα μοντέλα, φάνηκε πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον… πειρασμό της συγκεκριμένης «καλλονής». Παρά τα χρονάκια που την «βαραίνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, όταν ο McGurk ανακάλυψε την ιδιαιτέρως σπάνια Aston Martin DB5 του 1964, σκεπτόταν να την πουλήσει, στην κατάσταση που την πήρε. Στην κατοχή του υπάρχει από το 2020, όμως πριν πέσει στα χέρια του, το αυτοκίνητο είχε αλλάξει αρκετούς ιδιοκτήτες και χώρες.

Η ενδιαφέρουσα ιστορία του ξεκινά από τη Νέα Υόρκη όπου πουλήθηκε ως καινούριο. Μετά, μεταβιβάζεται στο νέο του ιδιοκτήτη στη Γαλλία, ο οποίος μετά από 20 χρόνια το πουλάει σε κάποιον στην Ολλανδία. Στη συνέχεια, αγοράζεται από τη βασιλική οικογένεια του Κουβέιτ

Το «μεράκι» στη δουλειά φέρνει θαυμάσια αποτελέσματα Λόγω της πανδημίας και της αδύνατης μετακίνησης όλων όσων (και δεν ήταν λίγοι) εξέφρασαν ενδιαφέρον να αποκτήσουν την Aston Martin, ως είχε, ο McGurk και οι συνεργάτες του αλλάζουν σχέδια. Αποφασίζουν να αφιερώσουν τις ώρες τους στο συνεργείο, «μεταμορφώνοντας» το αυτοκίνητο, σε αυτό που είναι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν στην εύρεση όλων των ανταλλακτικών και τμημάτων που χρειάστηκαν, αλλά στο τέλος τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία. Η φωτογραφία το αποδεικνύει εξάλλου. Και όλη η ομάδα της «McGurk Performance Cars», δηλώνει υπερήφανη. Μένει μόνο να μάθουμε, αν θα βγει εν τέλει προς πώληση ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το χειρότερο από τα gadgets του James Bond είναι πράγματι αληθινό

Με …κρασάκι και …τυράκι “ταίζει” ο Πρίγκιπας Κάρολος τη μεγάλη του…αγάπη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης