Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ότι από τον Ιανουάριο του 2020 η νέα γενιά του Corolla θα προσφέρεται σε μία σπορ έκδοση που φέρει την υπογραφή του τμήματος Gazoo Racing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται GR Sport και σε σχέση με τις απλές εκδόσεις φέρει μεγαλύτερους προφυλακτήρες, καινούργια γρίλια στη μάσκα, LED φώτα, διαχύτη, πλαϊνά σπόιλερ, ζάντες 18 ιντσών, φιμέ πίσω παράθυρα και διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Νέα είναι η εξωτερική απόχρωση Dynamic Gray, όπως και τα σπορ καθίσματα, οι δερμάτινες επενδύσεις και οι ραφές σε κόκκινο και μαύρο στην καμπίνα.

Επίσης, η Toyota παρουσίασε και την έκδοση Corolla Trek, η οποία προσφέρεται αποκλειστικά στο αμάξωμα Touring Sports. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Trek Bicycles, διαθέτοντας ειδικές βάσεις για ποδήλατα στην οροφή, προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και αυξημένο ύψος κατά 20 χλστ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα τοποθετήθηκαν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά, με τον εξοπλισμό να είναι πλήρης.  Το λανσάρισμα του Corolla Trek θα ξεκινήσει στην Ευρώπη τον Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Τoyota Corolla


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης