Αν θες να αγοράσεις το πιο πολυτελές, εξατομικευμένο και ακριβό SUV, το Cullinan είναι η πρώτη σου επιλογή. Σε περίπτωση που επιθυμείς να ξοδέψεις ακόμη περισσότερα χρήματα, τότε δεν έχεις παρά να παραγγείλεις την έκδοση που βλέπεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί δημιουργία του βελτιωτικού οίκου Mansory και απευθύνεται κυρίως στους ράπερς. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό γκρι χρώμα και φέρει νέο αεροδυναμικό bodykit, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερους προφυλακτήρες, εντυπωσιακές ζάντες 24 ιντσών, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα και διογκωμένους θόλους τροχών.

Επίσης, διαθέτει σπορ σύστημα εξάτμισης, διαχύτη, αεροτομή και αερανάρτηση. Πλήρως αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, με τους σχεδιαστές του βελτιωτικού οίκου να τοποθετούν νέα δέρματα, ξύλινες επενδύσεις και αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, δεν λείπει η σανίδα του σερφ με την υπογραφή της Rolls-Royce. Η σανίδα έχει κατασκευαστεί από τους κορυφαίους του είδους και φέρει ακόμη και φύλλο χρυσού 24 καρατίων.

Όσο για την τιμή του Cullinan by Mansory, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία, ορίστηκε στα 600.000 δολάρια.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης