Η πιο σπέσιαλ Chevrolet Camaro

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016, 11:29
Η πιο σπέσιαλ Chevrolet Camaro

Την πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή Camaro δημιούργησε η αμερικανική εταιρεία, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του εμβληματικού μοντέλου.

Η Camaro 50th Anniversary περιγράφεται από την Chevrolet ως η κορυφαία που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό μεταλλικό χρώμα Nightfall Gray, φέρει πορτοκαλί λωρίδες, διακοσμητικές ρίγες και ζάντες 20 ιντσών με επετειακά καπάκια.

Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί, περιλαμβάνοντας splitter και χρωμιωμένες γρίλιες στη μάσκα, φώτα τεχνολογίας HID και LED, πίσω πτέρυγα και φυσικά τα διακριτικά 50th. Στο εσωτερικό, οι επιφάνειες καλύπτονται από μαύρο δέρμα και σουέτ επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές, τα μαρσπιέ στις πόρτες είναι φωτιζόμενα, ενώ το λογότυπο κοσμεί τα καθίσματα, το τιμόνι και το ταμπλό.

To αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο ως coupe και cabrio, έχοντας κάτω από το καπό τον πανίσχυρο V8 6,2 λίτρων κινητήρα απόδοσης 455 ίππων. Η τιμή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με το λανσάρισμα στην αγορά να έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016, 11:29