Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια ιδιαίτερη έκδοση του premium μεγάλου σπορ μοντέλου η οποία απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν κάτι ξεχωριστό, δημιούργησε το τμήμα BMW Individual.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη Series 8 Golden Thunder Edition, μια έκδοση με αποκλειστικές στυλιστικές πινελιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό που αναδεικνύουν τον «custom-built» χαρακτήρα του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Golden Thunder Edition αφορά τις 840i, 840d xDrive και M850i xDrive στα αμαξώματα Coupe, Cabrio και Gran Coupe. Θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο, με το πακέτο M Sport να περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι εξωτερικές αποχρώσεις σε «Sapphire Black metallic» ή «Frozen Black metallic» με τις χρυσαφί πινελιές υπογραμμίζουν το αθλητικό στυλ των αυτοκινήτων. Η σκουρόχρωμη εμφάνιση, οι μαύρες δαγκάνες, οι γραμμές σε απόχρωση χρυσού που διατρέχουν το αμάξωμα, τα φινίρισμα στους καθρέφτες, η πίσω πτέρυγα Μ και οι ζάντες 20 ιντσών αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την αποκλειστικότητα.

Στην καμπίνα ξεχωρίζουν η δερμάτινη επένδυση Merino, η επιγραφή «Edition Golden Thunder» στα προσκέφαλα, η οροφή με επένδυση «Alcantara Anthracite» και ο διάκοσμος σε «Aluminium Mesh Effect Gold».

Στην κεντρική κονσόλα, οι γυαλιστερές επιφάνειες κοσμούνται με ένα έμβλημα edition, αποπνέοντας υψηλή κατασκευαστική ποιότητα. Τα μοντέλα της ειδικής έκδοσης περιλαμβάνουν επίσης χρήση κρυστάλλου CraftedClarity σε ορισμένα χειριστήρια και το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης