Το τμήμα εξατομίκευσης της βαυαρικής φίρμας με την επωνυμία «BMW Individual», συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής και η εταιρεία το γιόρτασε δημιουργώντας μια ειδική έκδοση της M4 Coupe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την πιο όμορφη και στιλάτη έκδοση του sport coupe μοντέλου της γκάμας. Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο μπλε μεταλλικό χρώμα «Macao Blue», το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με το μαύρο ματ εμπρός splitter και την carbon οροφή με τις χαρακτηριστικές M ρίγες.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις «Merino» με τις ραφές Silvertone και τα προσκέφαλα των σπορ καθισμάτων που έχουν κεντημένο το λογότυπο της έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα carbon διακοσμητικά στο ταμπλό, η μπλε μεταλλική απόχρωση, τα σήματα M και το δέρμα υψηλής ποιότητα σε κεντρική κονσόλα και μοχλό ταχυτήτων, αναδεικνύουν την κομψότητα και το σπορτίφ προφίλ του αυτοκινήτου.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή, με τον εξακύλινδρο 3.0 TwinPower Turbo κινητήρα απόδοσης 431 ίππων και 550 Nm ροπής, να συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης