Τα δημοφιλή crossover μοντέλα της Nissan είναι πλέον διαθέσιμα στην έκδοση «Design Edition», έχοντας ακόμα πιο δυναμική εικόνα και πλουσιότερο εξοπλιστικό πακέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική αυτή έκδοση των Juke και Qashqai, παρουσιάστηκε αρχικά στην αγορά της Γαλλίας και πιθανότατα θα διατεθεί σταδιακά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Το Juke Design Edition, φέρει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φιμέ πίσω τζάμια, κόκκινες λεπτομέρειες σε καθρέπτες, προφυλακτήρα και περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων.

Βασίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Acenta, με την καμπίνα να έχει σπορ προφίλ χάρη στο συνδυασμό μαύρων και κόκκινων διακοσμητικών. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί νέες ταπετσαρίες, με τον αυτόματο κλιματισμό, το cruise control και το Bluetooth να είναι στάνταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Qashqai Design Edition, δεν έχει κόκκινες λεπτομέρειες, αλλά εξοπλίζεται με τις ίδιες ζάντες, αυτόματο κλιματισμό, γυάλινη πανοραμική οροφή, αισθητήρες φώτων και βροχής, αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω, γκρι ράγες οροφής και φιμέ πίσω τζάμια. Κάτω από το καπό και των δύο, βρίσκεται ο κινητήρας 1.2 DIG-T των 115 ίππων και ο 1.5 dCi των 110 ίππων.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης