Έχει την ονομασία «Seven Car Lounge». Βρίσκεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και περιλαμβάνει τα πιο εξωτικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η αντιπροσωπεία αποτελεί το όνειρο των φίλων των τεσσάρων τροχών. Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις είναι αρκετή για να διαπιστώσει ο καθένας, πως είναι ίσως, η καλύτερη παγκοσμίως.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και μουσείο, καθώς στους χώρους εκτίθενται συλλεκτικά και σπάνια μοντέλα που μόνο σε φωτογραφίες έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάζουμε.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα χώρο βρίσκονται τα μοντέλα της Ferrari. Από την LaFerrari έως την Enzo. Λίγο πιο δίπλα είναι τα καινούργια hypercar, McLaren P1, Bugatti Veyron Super Sport, Pagani Huyara, Lamborghini Aventador και Koenigsegg CCXR. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μοντέλα της Maserati, της Porsche και της Mercedes.

Αν θέλετε κάτι πιο πολυτελές, υπάρχει σχεδόν όλη η γκάμα της Rolls Royce και της Bentley. Ειδικές εκδόσεις που έχουν παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων, προκειμένου να ξεχωρίζουν οι πάμπλουτοι σεΐχηδες.

Το κατάστημα είναι ανοικτό… μόνο για πάμπλουτους κυρίους

McLaren P1 και δίπλα Maserati MC12

Bugatti Veyron Super Sport

Porsche Carrera GT

Κάποιες Rolls-Royce

Σπάνια ιταλικά supercars περασμένων δεκαετιών

Σιγά μην έλειπε η Mercedes G63 AMG 6X6

Υπάρχει ακόμα και αυθεντικό μονοθέσιο Ferrari F1

Και μια Porsche 918 Spyder

    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης