Τα μοντέλα της σειράς compact της γερμανικής φίρμας είναι διαθέσιμα σε μια ειδική έκδοση που διακρίνεται για την ξεχωριστή αισθητική και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη «White Art Edition», μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση που αφορά στις A-Class, B-Class, CLA και GLA. Προσφέρεται σε πέντε χρώματα (μαύρο cosmos, μαύρο night, γκρι mountain, ασημί polar και λευκό cirrus), έχοντας ρίγες κατά μήκος του αμαξώματος που δίνουν σπορτίφ τόνο στην εικόνα των αυτοκινήτων.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ζάντες με την υπογραφή της AMG και το λογότυπο της έκδοσης. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με τις αντίστοιχες ρίγες, το τριάκτινο τιμόνι, οι νέες δερμάτινες επενδύσεις, η διχρωμία στις ζώνες ασφαλείας, οι διακοσμητικές ραφές στις επιφάνειες και οι λεπτομέρειες χρωμίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν του πρόσθετου πακέτου «White Art Edition Plus», το οποίο αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβάνει πλουσιότερο εξοπλισμό, με όφελος που αγγίζει τα 1.530 ευρώ στην περίπτωση της A 180d, για παράδειγμα, και τα €1.920 στην περίπτωση της GLA 180d.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τις Mercedes White Art Edition μέσω του προγράμματος «Welcome. My way», επιλέγοντας ο ίδιος τον τρόπο που τον εξυπηρετεί, είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Mercedes στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης