Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Juke, η Nissan ζήτησε από 10 φωτογράφους να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή φωτογράφιση με το δημοφιλές compact crossover. Στην Ελλάδα η τιμή ξεκινά από 18.700 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στόχος ήταν σαφής : η ανάδειξη του μοναδικού σχεδιασμού του, ενός στοιχείου που επιδρά καταλυτικά στους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου.

Οι υποψήφιοι φωτογράφοι ήταν ελεύθεροι να απαθανατίσουν το αυτοκίνητο είτε σε αστικό περιβάλλον, είτε σε περιβάλλον της επιλογής τους. Μπορούσαν να επιλέξουν από μια ποικιλία πιθανών επιλογών εξατομίκευσης –  από τις 13 συνολικά –  που εκτείνονται από το χρώμα του αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των διχρωμιών, μέχρι το εξατομικευμένο εσωτερικό.

Απαλλαγμένοι από περιορισμούς, οι φωτογράφοι έδωσαν πνοή στις  φαντασιώσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημιουργικότητα των καλλιτεχνών αντικατοπτρίζει την εντυπωσιακή προσωπικότητα του οχήματος, με το urban crossover να «ποζάρει» σε τοποθεσίες που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, τη μόδα, τη φύση, τον αθλητισμό και τη μουσική.

Θυμίζουμε ότι, το νέας γενιάς Nissan Juke προσφέρεται στην Ελλάδα από 18.700€  και μπορεί να αποκτηθεί με το ολοκληρωμένο πακέτο «Nissan 5+5+5».

 

Απολαύστε τις καλύτερες φωτογραφίες

 

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. πωλήσεις τα Crossover της Nissan στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η πιο σπέσιαλ έκδοση του Nissan Juke

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης