Του Λουκά Παπαλάμπρου

Απασχολούνται σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως. Εργάζονται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και λαμβάνουν ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι της Porsche θεωρούνται από τους πιο τυχερούς στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, γεγονός που αποδεικνύεται από τα μπόνους που λαμβάνουν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της μάρκας, εφέτος, όλοι οι υπάλληλοι θα λάβουν επιπλέον 9.700 ευρώ, ως ανταμοιβή για την αφοσίωση και την πίστη που επιδεικνύουν.

Τα χρήματα θα καταβληθούν σε μορφή bonus σε 25.000 εργαζομένους. Τα €9.000 (καθαρό κέρδος) θα μπουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό τον Απρίλιο και τα υπόλοιπα €700 θα διατεθούν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Porsche VarioRente.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα μπόνους που έχουν δοθεί από αυτοκινητοβιομηχανία. Το ποσό ξεπερνά κάθε λογική για λαούς όπως ο δικός μας, όμως αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η κίνηση της εταιρείας, καθώς δίνει επιπλέον κίνητρα στους ανθρώπους που εργάζονται και τους αναγνωρίζει ως ίσους.

Η δήλωση του Andreas Haffner, ανώτερου μέλους της Porsche, είναι χαρακτηριστική: «Έτσι κατανοούμε εμείς την έννοια των ίσων ευκαιριών και αναγνωρίζουμε τη δουλειά των εργαζομένων».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης