Τον Ιούνιο του 2017, η σουηδική φίρμα ανακοίνωσε ότι το ακριβοθώρητο megacar έκανε sold out, καθώς και οι 80 μονάδες του αυτοκινήτου που έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν, βρήκαν ιδιοκτήτη.

Οι πελάτες κλήθηκαν να προκαταβάλλουν το ποσό του 1,7 εκατομμυρίου ευρώ που απαιτούνταν για την αγορά της Regera, παρότι ο χρόνος παράδοσης άγγιζε τους 18 μήνες. Κάθε αυτοκίνητο κατασκευάζεται στο χέρι και τα χρώματα είναι ειδικά επεξεργασμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, οι παραδόσεις συνεχίζονται ακόμη. Πρόσφατα, ένας πάμπλουτος κύριος παρέλαβε το υπέροχο megacar της Koenigsegg. Το είχε παραγγείλει σε ένα αποκλειστικό πορτοκαλί χρώμα με μαύρα carbon διακοσμητικά που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα.

Η εμφάνιση αυτής της Regera είναι εντυπωσιακή, με την έντονη απόχρωση του αμαξώματος να μαγνητίζει το βλέμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τυχερός κάτοχος περιγράφεται ως συλλέκτης και έχει στην κατοχή μου μία Lamborghini Aventador SV Roadster και μία Mercedes-Benz SLR McLaren 722S.

Θυμίζουμε πως, η Regera τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο, συνδυάζοντας τον V8 5.0 twin turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 1.100 ίππων και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία παράγουν στιγμιαία σχεδόν 400 ίππους, ανεβάζοντας την ισχύ κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης στους 1.500 ίππους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης