Η Peugeot ελέγχει το αυτοκίνητό σας δωρεάν

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 17:25
Η Peugeot ελέγχει το αυτοκίνητό σας δωρεάν

Το χειμώνα οι συνθήκες οδήγησης είναι διαφορετικές σε σχέση με τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου και οι οδηγοί πρέπει να κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου θεωρείται υποχρεωτικός, καθώς η σωστή προετοιμασία μπορεί να μας γλυτώσει από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις.Η Peugeot, προσφέρει σε όλους τους κατόχους των οχημάτων της δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων. Το πρόγραμμα ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019 σε όλο το επίσημο δίκτυο Peugeot και περιλαμβάνει: 

• Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα,  έλεγχο καυσαερίων,  σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης  μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος.

• Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής)

Με κάθε χειμερινό έλεγχο, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας, έτσι ώστε να είναι βέβαιοι ότι το όχημά τους είναι προετοιμασμένο για τις συνθήκες του χειμώνα.

Τα ραντεβού προγραμματίζονται μέσω της υπηρεσίας online service στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr. Με το ραντεβού δίνεται έκπτωση 25% σε  επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση των αυτοκινήτων όπως:

 • Μπαταρία, τακάκια - δίσκους φρένων, αμορτισέρ, συμπλέκτη, σετ χρονισμού, εξάτμιση,  υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό, στα λιπαντικά προϊόντα της Total και στα ελαστικά Michelin.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 17:25