Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Sportscar Together Day», η γερμανική φίρμα εγκαινίασε το νέο Porsche Experience Center στο Hockenheimring, προσφέροντας στους πελάτες της μία μοναδική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε και πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, περισσότεροι από 70.000 φίλοι των τεσσάρων τροχών έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις, με τους 9.000 από αυτούς να συμμετέχουν με τη δική τους Porsche.

Το νέο κέντρο καλύπτει μία έκταση 170.000 τ.μ. και περιλαμβάνει κτήριο εξυπηρέτησης πελατών, τη βασική πίστα και μία επιπλέον off-road πίστα. Εκεί, οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους, να κάνουν μαθήματα δυναμικής οδήγησης και χειρισμού με τη βοήθεια επαγγελματιών, να διοργανώσουν συναντήσεις μεταξύ τους και διάφορα event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε διάφορα στάδια, ανάλογα την εμπειρία και το επίπεδο του πελάτη, με το off-road track για τα μοντέλα Cayenne και Macan να περιλαμβάνει 17 στάδια εκπαίδευσης.

Φυσικά, δεν λείπουν οι αίθουσες χαλάρωσης με τα καφέ και τα εστιατόρια, τα πλήρως εξοπλισμένα paddock, τα εργαστήρια εκμάθησης και οι σταθμοί ταχυφόρτισης για τους κατόχους της Taycan.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης