Η φημισμένη βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών οχημάτων διαθέτει αυτήν τη στιγμή 200 επίσημους αντιπροσώπους σε κάθε γωνιά της Γης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων πελατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα καταστήματα της Bentley διακρίνονται για την υψηλή αισθητική των χώρων, την κομψότητα, την πολυτέλεια και την άνεση. Ωστόσο, ένα τα ξεπερνά όλα. Πρόκειται για την αντιπροσωπεία «Jack Barclay Bentley». Βρίσκεται στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου και είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη στον κόσμο.

Λειτουργεί από το 1927 και το 2000 εξαγοράστηκε από τον όμιλο H.R. Owen. Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της «Jack Barclay Bentley», η αντιπροσωπεία ανακαινίστηκε ελαφρώς, διατηρώντας όμως την αυθεντική διακόσμηση και το κλασικό μοτίβο στο πάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός του κτηρίου είναι σαφώς πιο μοντέρνος, με τον εκθεσιακό χώρο να διαθέτει στο κέντρο ένα ολοκαίνουργιο μπαρ και premium χώρο αναμονής για τους πελάτες. Οι επιφάνειες σε καναπέδες, πολυθρόνες και τραπεζάκια καλύπτονται από δερμάτινες επενδύσεις, βελούδο και ξύλο. Μάλιστα, όλα τα άλλα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ίδια με αυτά που τοποθετούνται στα μοντέλα της Bentley.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης