Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Στην εποχή τους, οι όμορφες «κυρίες» στο πέρασμά τους,δεν άφηναν κανέναν αδιάφορο. Όλοι γύριζαν τα βλέμματα τους και τις θαύμαζαν. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, αύριο Κυριακή 9 Μαΐου , μπορείτε να τις «θαυμάσετε από κοντά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμος Γλυφάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) και τα σωματεία-μέλη διοργανώνουν μια ρομαντική ανοιξιάτικη Κυριακή με τις πιο όμορφες αντίκες αλλά και ιστορικά αυτοκίνητα τα οποία θα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Η 4η έκθεση οχημάτων εποχής που θα πραγματοποιηθεί αύριο θα γεμίσει με αναμνήσεις και γλυκιά νοσταλγία αυτούς που γνώρισαν από κοντά αυτά τα στολίδια του δρόμου.

Η ανοιχτή έκθεση οχημάτων εποχής, θα βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας στις οδούς Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγγέλου Μεταξά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και οι αποστάσεις που ενδείκνυνται για τον περιορισμό  της διασποράς του κορωνοϊού. Η Δημοτική Αστυνομία θα διασφαλίσει την αποφυγή συνωστισμού και θα μεριμνήσει ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία οδηγών και πεζών.

Η «συνάντηση» των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και η επίσκεψη είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου είπε ότι πέρυσι λόγω Covid 19,η έκθεση με τις αντίκες δεν έγινε. Φέτος όμως που τα πράγματα είναι καλύτερα οι αντίκες και τα ιστορικά αυτοκίνητα θα έχουν την τιμητική τους στο κεντρικό σημείο της Γλυφάδας.

Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, ο καιρός θα είναι καλός, οι συνθήκες ιδανικές για μια καλή γνωριμία με αυτοκίνητα  του ‘40, του ‘50, του ‘60 και άλλων δεκαετιών.

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης