Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Λίγες ημέρες απέμειναν για την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Spring, του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της ρουμανικής φίρμας, η οποία ανήκει στον όμιλο Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Dacia έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video του αυτοκινήτου, ανακοινώνοντας ότι όλα είναι έτοιμα για την παγκόσμια πρεμιέρα, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του forum κινητικότητας «Renault eWays» στις 15-26 Οκτωβρίου.

Το Spring ανήκει στα compact SUV. Θα λανσαριστεί το πρώτο εξάμηνο του 2021 και στόχος του γαλλικού ομίλου είναι να προσφέρει στους Ευρωπαίους οδηγούς το φθηνότερο ηλεκτρικό μοντέλο.

Διαθέτει αστικά χαρακτηριστικά, είναι ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις και εξορμήσεις, έχει ξεχωριστό σχεδιασμό, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικές ποδιές, μοντέρνους χρωματισμούς και ευέλικτο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφοδιασμένο με ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία προσαρμοσμένα στις ανάγκες της καθημερινής χρήσης, το Spring Electric εξυπηρετεί όλες τις πρακτικές ανάγκες των αστικών και περιαστικών μετακινήσεων.

Πρόκειται για ένα στιβαρό αυτοκίνητο που προσφέρει τόσο στους πελάτες λιανικής, όσο και στους εταιρικούς το πλήρες φάσμα πλεονεκτημάτων των ηλεκτρικών οχημάτων: ευκολία οδήγησης, αθόρυβη λειτουργία και  μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η Dacia δεν ανακοίνωσε τις τεχνικές προδιαγραφές του οχήματος, παρά μόνο ότι είναι πολύ εύκολο κατά τη διαδικασία φόρτισης, χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και η μπαταρία έχει αυτονομία 200 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης