Ο ηγέτης των crossover, το best seller μοντέλο της Ευρώπης, είναι έτοιμο να αναβαθμιστεί ριζικά, προκειμένου να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία στην αγορά.

Σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, η τρίτη γενιά του Qashqai βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης. Η Nissan στηρίζει πολλά πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο και έχει επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την ανάπτυξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή του θα συνεχίσει να φιλοξενείται στη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της ιαπωνικής μάρκας στο Σάντερλαντ. Αισθητικά, το αυτοκίνητο θα διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη σύγχρονη αισθητική, υιοθετώντας ορισμένα στοιχεία από το πρωτότυπο IMx concept.

Πλήρως ανανεωμένο, με μεγάλες οθόνες αφής, απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αυξημένους χώρους, θα είναι το εσωτερικό. Το αυτοκίνητο θα πατάει πάνω σε μία καινούργια εκδοχή της πλατφόρμας CMF της συμμαχίας Renault-Nissan, ενσωματώνοντας εκτός από τους συμβατικούς κινητήρες υβριδικά και plug-in hybrid σύνολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την παγκόσμια πρεμιέρα, υπολογίζεται για το 2020.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης