Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ιαπωνική φίρμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε υποψήφιους σπουδαστές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να παρακολουθήσουν μαθήματα σχεδιασμού αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nissan συνεργάστηκε με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδίασης του Σάο Πάολο (Istituto Europeo de Design – IED SP), προσφέροντας στους φερέλπιδες σχεδιαστές στη Βραζιλία, πρόσβαση στις τάξεις του μαθήματος.

Το πρόγραμμα «Automotive Design» διαρκεί έναν χρόνο και επικεντρώνεται σε σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και να εισέλθουν στο επάγγελμα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θέματα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα ενσωματωθούν στις τρέχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες της Nissan, όπως έρευνα και ανάπτυξη, τρέχουσες προκλήσεις για την μάρκα, σεμινάρια και συζητήσεις με επαγγελματίες της μάρκας σε όλον τον κόσμο.

Στο τέλος κάθε εξαμήνου, οι μαθητές θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα έργο που θα σχετίζεται άμεσα με τη Nissan, γεγονός που θα τους δώσει την ευκαιρία να βιώσουν τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου αυτοκινήτου και να το προσθέσουν στο βιογραφικό τους. Εκτός από την άμεση επαφή με την πραγματικότητα της αγοράς στις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια, οι μαθητές μπορούν να διαγωνιστούν για να κερδίσουν πρακτική άσκηση στο Τμήμα Σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Βραζιλία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης