Λίγες ώρες πριν από το παγκόσμιο ντεμπούτο της νέας γενιάς του εμβληματικού sportcar, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες και τα ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως βλέπουμε, η νέα 911 (κωδικός 992) διατηρεί το παραδοσιακό design, με τους σχεδιαστές της Porsche να έχουν παρέμβει σε συγκεκριμένα σημεία, προκειμένου να τονώσουν τον δυναμισμό και την κομψότητα του αυτοκινήτου.

Οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στα φώτα, στους αεραγωγούς, στις ζάντες και στα αεροδυναμικά βοηθήματα. Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι ελαφρώς αυξημένες, γεγονός που ωφελεί τόσο τη συμπεριφορά του οχήματος στον δρόμο όσο και την ευρυχωρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Porsche χαρακτηρίζει τη νέα 911 ως την καλύτερη όλων των εποχών, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των sportcars. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019. Αρχικά, θα προσφέρεται στις εκδόσεις Carrera, S και 4S, με την 911 Turbo να έρχεται προς τα τέλη του έτους και την plug-in hybrid εκδοχή το 2020.

Όλες οι εκδόσεις θα είναι ισχυρότερες, με τη βασική να αποδίδει 400 ίππους περίπου. Επίσης, νέο είναι και το αυτόματο κιβώτιο PDK 8 σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης