Το καινούργιο premium sedan της γερμανικής φίρμας είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα, κάνοντας τη ζωή του οδηγού πιο άνετη και εύκολη από ποτέ.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστήματα της νέας E-Class είναι αναμφισβήτητα το Remote Parking Pilot. Μέσω αυτού, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο χωρίς καν να βρίσκεται στο εσωτερικό, δίνοντας απλώς εντολή από το smartphone ή το tablet. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης εύρεσης στάθμευσης και παρκαρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το Remote Parking Pilot, υπάρχει και το Rear Cross Traffic Alert, το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό και ακινητοποιεί αυτόματα το αυτοκίνητο, σε περίπτωση εντοπισμού άλλου οχήματος, ποδηλάτη ή πεζού.

Θυμίζουμε πως η νέα E-Class είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με τις τιμές να ξεκινούν από 50.800 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης. Αρχικά προσφέρεται με έναν βενζινοκινητήρα και δύο diesel. Στη βάση της γκάμας είναι η E200 με το δίλιτρο μοτέρ των 184 ίππων, ακολουθεί η E220d με τον 2.0 turbodiesel απόδοσης 194 ίππων και στην κορυφή είναι η έκδοση E350d με τον 3.0 turbodiesel των 258 ίππων.

Ανακαλύψτε εδώ την καινούργια E-Class


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης