Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παρουσίαση της νέας γενιάς της A-Class, με τη γερμανική φίρμα να δίνει στη δημοσιότητα ακόμη ένα video από τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές hatchback δοκιμάζεται σε ακραίες συνθήκες στη χιονισμένη Σουηδία και στην αεροδυναμική σήραγγα, με τους μηχανικούς να εστιάζουν την προσοχή τους στην αξιοπιστία και αντοχή του αμαξώματος και των κινητήρων σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς, από την καμπίνα έως την οδική συμπεριφορά, την ποιότητα κύλισης και την ηχομόνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τέταρτη γενιά του μοντέλου έχει κωδική ονομασία W177, πατάει στην πλατφόρμα MFA2, έχοντας ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και παράλληλα μειωμένο βάρος. Κάνει χρήση των πιο προηγμένων συστημάτων υποστήριξης, μεταξύ των οποίων είναι η τεχνολογία ημιαυτόνομης οδήγησης.

Αρχικά θα παρουσιαστεί η hatchback εκδοχή και στη συνέχεια η sedan. Η γκάμα περιλαμβάνει πέντε εκδόσεις βενζίνης και τέσσερις diesel, που διακρίνονται για την απόδοση και την οικονομία. Επίσης, θα υπάρξει plug-in hybrid έκδοση και φυσικά η κορυφαία Α45 AMG με απόδοση άνω των 400 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακό το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης