Μετά τις καινούργιες A-Class και CLA, η Brabus πήρε το νεότερο μέλος της γκάμας Mercedes και το βελτίωσε σε όλα τα σημεία, παρουσιάζοντας ένα από τα πιο δυναμικά compact crossover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάσημος οίκος, περιποιήθηκε κατάλληλα την GLA, τοποθετώντας νέο προφυλακτήρα εμπρός και πίσω, πλαϊνά μαρσπιέ με ενσωματωμένο φωτισμό, πίσω πτέρυγα, τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι και ζάντες 21 ιντσών με ελαστικά 255/30.

Οι αναρτήσεις είναι της Brabus, αυξάνοντας την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 3 εκατοστά, ενώ υπάρχει και ειδικό σετ ελατηρίων που μειώνουν το ύψος κατά 2,5 εκατοστά. Στην καμπίνα υπάρχουν διάφορες επιλογές εξατομίκευσης, όπως δερμάτινες επενδύσεις, χειρολαβές από αλουμίνιο, μαρσπιέ με δίχρωμο φινίρισμα, λεπτομέρειες από Alcantara και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, όλοι έχουν αναβαθμιστεί, αποδίδοντας περισσότερους ίππους και ροπή. Για παράδειγμα, η GLA 220 CDI είναι πιο ισχυρή κατά 40 ίππους, φθάνοντας τους 210, με τα 0-100 να έρχονται σε 8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 220 χλμ./ώρα.

Επίσης, η GLA 45 AMG αποδίδει πλέον 400 ίππους και 500 Nm ροπής, με 0-100 χλμ/ώρα να επιτυγχάνονται σε 4,4 δευτερόλεπτα και η τελική να αγγίζει τα 270 χλμ./ώρα.
  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης