Με περιουσία που ξεπερνά τα 130 εκατομμύρια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, μπορεί να αγοράσει και απολαύσει οτιδήποτε επιθυμεί σε αυτή τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lewis Hamilton, πρόσφατα απέκτησε μία υπέροχη έπαυλη στην πλουσιότερη συνοικία του Λονδίνου, δίνοντας το ποσό των 18 εκατ. λιρών. Η βίλα καλύπτει επιφάνεια 5.628 τ.μ. και περιλαμβάνει τέσσερις ορόφους. Διακρίνεται για το αριστοκρατικό στιλ, την τεράστια κουζίνα, τα αρχοντικά μπάνια και τα επτά υπνοδωμάτια.

Το τεράστιο γκαράζ μπορεί να φιλοξενήσει με χαρακτηριστική άνεση τα υπέροχα αυτοκίνητα του Βρετανού οδηγού, με τον κήπο να είναι χάρμα ιδέσθαι. Η κατοικία βρίσκεται στη συνοικία Κένσινγκτον και μέχρι πρότινος άνηκε στον 47χρονο αρχισχεδιαστή της Burberry, Christopher Bailey και στον σύζυγό του, Simon Woods.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Hamilton έχει στην κατοχή του ένα ακόμη πολυτελές σπίτι στη Νέα Υόρκη, αλλά δηλώνει κάτοικος Μόντε Κάρλο προκειμένου να αποφεύγει τη φορολόγηση. Πρόσφατα, ο πασίγνωστος στις λέσχες των λαμπρών VIP του κόσμου, βρέθηκε μπλεγμένος στα Paradise Papers για μη απόδοση ΦΠΑ και απόκρυψη των εισοδημάτων του.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης