Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Την κορυφαία έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της γκάμας της, ένα πανίσχυρο και εκπληκτικό γρήγορο αυτοκίνητο, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης στους οδηγούς, παρουσίασε η Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη Mustang Mach-E GT, ένα τετρακίνητο EV όχημα απόδοσης 465 ίππων και 830 Nm ροπής, το οποίο καλύπτει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική ταχύτητα, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ./ώρα.

Το αυτοκίνητο πάτησε ήδη τους τροχούς του στους ευρωπαϊκούς δρόμους και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στο πλαίσιο του roadshow με την ονομασία «Go Electric».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Ford, όποιος παραγγείλει τη Mach-E GT φέτος ή μέσα στο 2021 θα λάβει δωρεάν πρόσβαση για πέντε χρόνια στο δίκτυο φόρτισης FordPass, το οποίο περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 155.000 σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

Επιπρόσθετα, οι πελάτες θα επωφελούνται από τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για έναν χρόνο στο δίκτυο ταχείας φόρτισης της κοινοπραξίας IONITY.

Η μπαταρία χωρητικότητας 88 kWh παρέχει αυτονομία 500 χιλιομέτρων, ενώ το όχημα υποστηρίζεται από το σύστημα «Intelligent Range», προβλέποντας με ακρίβεια την αυτονομία που απομένει αξιοποιώντας δεδομένα, όπως οι προηγούμενες συνήθειες του οδηγού, οι καιρικές προβλέψεις και η κίνηση στους δρόμους.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει την προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων και μοναδικά εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των «Grabber Blue» και «Cyber Orange».

Στο εσωτερικό, μία οθόνη αφής full HD με διαγώνιο 15,5 ίντσες υποστηρίζει την επόμενη γενιά του συστήματος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC3, το οποίο στην πραγματικότητα μαθαίνει από τις συνήθειες του οδηγού για να κάνει έξυπνες υποδείξεις. Τέλος, εντύπωση κάνουν τα σπορ καθίσματα της Ford Performance και το τιμόνι με τα σουέντ ένθετα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης