Ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αποτελεί το γεγονός της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναμένεται να παρακολουθήσουν την τελετή, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μάιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμώντας τον επικείμενο βασιλικό γάμο, η MINI δημιούργησε ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, το οποίο θα προσφερθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «The Children’s HIV Association», έπειτα από επιλογή του ζευγαριού.

Το συλλεκτικό MINI είναι βαμμένο στο λευκό χρώμα «Crystal White», φέρει διακοσμητικές ρίγες σε silver-blue και μπλε ματ ασημί φινίρισμα. Στο πλαίσιο της μάσκας, στις λαβές των θυρών και στα πλαίσια των προβολέων και των πίσω φώτων, έχει χρησιμοποιηθεί blue-black διάφανο βερνίκι. Τα πίσω φώτα είναι σε σχέδιο Union Jack και οι ματ μεταλλικές ζάντες σε dark-blue.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο εντυπωσιακό τμήμα είναι αυτό της οροφής. Το σχέδιο και το φινίρισμα έγινε στο χέρι, συνδυάζοντας στοιχεία από τις εθνικές σημαίες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Τα πλαϊνά «φινιστρίνια» γύρω από τα φλας είναι προϊόντα τρισδιάστατης εκτύπωσης και στολίζουν τα αρχικά M και H με μία καρδιά και δαχτυλίδια. Όταν το αυτοκίνητο ανοίγει, καλωσορίζει το ζευγάρι με ένα αποκλειστικό «Just Married» που προβάλλεται στο έδαφος, μπροστά από την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού.

Το δερμάτινο σαλόνι του εσωτερικού σε Satellite Grey αποτελεί το ιδανικό φόντο για να αναδειχτούν τα αποκλειστικά στοιχεία του MINI. Το blue-black διάφανο βερνίκι των χρωμιωμένων εξωτερικών στοιχείων επαναλαμβάνεται και σε ορισμένα στοιχεία του εσωτερικού. Τα μικρά ονόματα του γαμπρού και της νύφης, όπως και η ημερομηνία του γάμου και ευχές προς τους νεόνυμφους έχουν προστεθεί στη μεγάλη διακοσμητική λωρίδα μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού.

Ένα ακόμα ξεχωριστό στοιχείο της καμπίνας είναι εμπνευσμένο από το γραφικό οροφής, το οποίο ενσωματώνεται στις διακοσμητικές λωρίδες των θυρών, πίσω από το τιμόνι και στα προσκέφαλα. Σε αυτά, βλέπουμε μία εκδοχή της σημαίας Union Jack στη μία πλευρά και την αποτύπωση της αμερικανικής σημαίας (Stars & Stripes) με διάτρητες επιφάνειες και ραφές στην άλλη.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης