Πριν από τέσσερα χρόνια, η ιταλική φίρμα παρουσίασε ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ειδική παραγγελία ενός φανατικού συλλέκτη και δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι’ αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Ferrari Superamerica 45, ένα one-off μοντέλο που κατασκευάστηκε για τον πάμπλουτο επιχειρηματία Peter Kalikow. Ο Νεοϋορκέζος μεγιστάνας του real estate, ζήτησε από την εταιρεία ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, ώστε να γιορτάσει την 45η επέτειο ως συλλέκτης της Ferrari.

Το Maranello δεν του το αρνήθηκε και λίγους μήνες αργότερα παρέλαβε την μοναδική Superamerica 45, πληρώνοντας φυσικά ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην 599 GTB Fiorano, είναι βαμμένο στην ειδική απόχρωση (Blue Antille), φέρει hard top οροφή από carbon, αποκλειστικές ζάντες, ανθρακονημάτινο εμπρός spoiler, μαρσπιέ και διαχύτη, καθώς και πορτμπαγκάζ από το ίδιο υλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί καφέ δερμάτινες επενδύσεις Cuoio και μπλε σκούρα carbon διακοσμητικά. Ο κύριος Kalikow, εθεάθη πρόσφατα στο Κονέκτικατ με το υπέροχο supercar, τραβώντας τα βλέμματα όλων σαν μαγνήτης.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης