Ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο διασφαλίζει την μακροχρόνια διατήρηση του οχήματός σας και τη σωστή λειτουργία του, ανακοίνωσε η Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται «Service Select» και αφορά σε συγκεκριμένες εργασίες και επισκευές όπως τα τακτικά service Α και Β. Διατίθεται για επιλεγμένα οχήματα άνω των 6 ετών και διακρίνεται για τα οικονομικά πακέτα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων Mercedes μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα μέλους στο πρόγραμμα «Service Select» και να επωφεληθούν της έκπτωσης 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης, καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται. Επιπλέον, όλες οι απαιτούμενες εργασίες εκτελούνται από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της μάρκας, με μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Service Select» είναι διαθέσιμο online μέσω του Mercedes me, του διαδικτυακού οικοσυστήματος της εταιρείας που συγκεντρώνει καινοτόμες υπηρεσίες και εξατομικευμένα προϊόντα και προσφορές. Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Mercedes me και ακολουθώντας τέσσερα απλά βήματα μπορεί κανείς να ελέγξει αν το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό του.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ενδιαφερόμενος, είναι να καταχωρήσει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, να επιλέξει τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που συμμετέχει στο πρόγραμμα και να αποθηκεύσει την ψηφιακή κάρτα μέλους «Service Select» για την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη στο συνεργείο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης