Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

 Το καλό παράδειγμα σε ένα διαφορετικό αγώνα έδωσε η Juventus. Ο αγώνας αυτός δεν ήταν ποδοσφαιρικός. Η Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου στις 19 Μαΐου,στον αγώνα με την Atalanta ,έκανε πρεμιέρα με τις νέες «φανέλες» που είχαν τα διακριτικά του 4xe .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακριτικά που συμβολίζουν την  Plug-in Hybrid τεχνολογία της Jeep. Οι παίκτες, στον αγώνα  που ήταν στο πλαίσιο του τελικού του Coppa Italia,έδωσαν το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα τους και πέρασαν το μήνυμα για μια καθαρότερη ατμόσφαιρα

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τα 80α γενέθλια της Jeep. Είναι η 10η κατά σειρά συνεργασία της αυτοκινητοβιομηχανίας με την Juventus. Η πρώτη συνεργασία που έκλεισε η Jeep με την «Μεγάλη Κυρία» ήταν την περίοδο 2012-2013.

Η Juventus φορώντας τις φανέλες με τα λογότυπα της Jeep έχει κατακτήσει 17 τίτλους  συμπεριλαμβανομένων του Πρωταθλήματος, του Coppa Italia και Supercoppa Italia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ,η Jeep και η Juventus ,θα συνεχίσουν τη  συνεργασία τους και την περίοδο  2021-2022. Οι παίκτες θα φορούν στις φανέλες τους το σήμα με το λογότυπο 4xe που αποτελεί συνώνυμο των υψηλών επιδόσεων αλλά προπάντων υποδεικνύει φιλικότητα με το περιβάλλον.

Η Jeep στο νέο Compass συνδύασε τον  αποδοτικό Turbo βενζινοκινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες.Το σύστημα 4xe εξασφαλίζει ανάλογα με την έκδοση από 190 εως 240 ίππους ενώ η εταιρία από τις μετρήσεις που έχει κάνει αναφέρει ότι η κατανάλωση καυσίμου είναι μικρότερη από δύο λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα. Πολύ σύντομα το σύστημα 4xe θα είναι διαθέσιμο και στο Wrangler.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης