Έπειτα από χρόνια απουσίας, η ιαπωνική φίρμα είναι έτοιμη να δραστηριοποιηθεί εκ νέου στην ελληνική αγορά, λανσάροντας μέσα στο καλοκαίρι όλη την γκάμα των μοντέλων της.

Ο όμιλος Συγγελίδη είναι αυτός που επαναφέρει τη Mazda στη χώρα μας, διασφαλίζοντας, χάρη στη μακρά εμπειρία των στελεχών του την επιτυχημένη επάνοδο της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο κατάστημα με το σήμα της εταιρείας θα εγκαινιαστεί το επόμενο διάστημα στα νότια προάστια, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές και φίλους των τεσσάρων τροχών να γνωρίσουν από κοντά και να αποκτήσουν όλα τα αυτοκίνητα, από το νέο Mazda3, έως το CX-5 και το εμβληματικό roadster ΜΧ-5.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό όμιλο, ο οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα ορισμένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand, όπως αυτά των Citroen, DS, Peugeot και Opel. Το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει στα νότια προάστια

Ο επικεφαλής των επιχειρήσεων Συγγελίδη, Πολύχρονης Συγγελίδης, έκανε λόγο για μία σημαντική στιγμή στον χώρο του αυτοκινήτου, υποστηρίζοντας ότι: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς γι αυτό το εγχείρημα. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Mazda Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, David McGonigle, δήλωσε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή στην Ελλάδα. Παράλληλα, εξύμνησε τον όμιλο Συγγελίδη, λέγοντας ότι βρήκαν έναν συνεργάτη πολύ υψηλών προδιαγραφών που κατανοεί τις αξίες της μάρκας και θα διασφαλίσει την επιτυχημένη πορεία.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, η Mazda διατηρεί ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων συνεργείων, που παρέχουν υπηρεσίες service, συντήρησης και αυθεντικά ανταλλακτικά σε όλη την χώρα.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης