Στη θέση που της αρμόζει, δηλαδή στους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, επιστρέφει η διάσημη ιταλική φίρμα, σκορπώντας χαμόγελα στους alfisti και τους φίλους των τεσσάρων τροχών.

Η Alfa Romeo αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και είναι έτοιμη να αφήσει και πάλι το στίγμα της. Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, μέχρι το 2020 θα λανσαριστούν στην αγορά έξι ολοκαίνουργια μοντέλα, εκτός της Guilia και της Stelvio, η οποία θα κάνει ντεμπούτο τον Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε από το εργοστάσιο της μάρκας, το 2017 θα δούμε ένα μεγάλο πολυτελές sedan, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από την Giulia, ενώ αμέσως μετά θα παρουσιαστούν ακόμη δύο SUV. Το ένα ανήκει στην κατηγορία των compact πόλης και το άλλο στα μεγάλα premium. Το 2018-2019 αναμένονται δύο «ειδικά» αυτοκίνητα, πιθανότατα κάποιες εξελιγμένες εκδόσεις της 4C, με τον αντικαταστάτη της Giulietta να ολοκληρώνει το πλάνο.

Όλα τα μοντέλα θα πατάνε στην καινούργια πλατφόρμα της Alfa Romeo, θα διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, το απαράμιλλο ιταλικό στιλ, την ποιότητα και την οδηγική απόλαυση. Οι γείτονες έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και δεν διστάζουν να ανταγωνιστούν ακόμα και τους Γερμανούς, υποστηρίζοντας πως τα νέα προϊόντα τους είναι ισάξια των Audi, BMW και Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν κρίνουμε από την Giulia, φαίνεται πως τα κατάφεραν μια χαρά. Ανυπομονούμε για τα μελλοντικά μοντέλα, αρχής γενομένης από το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, την Stelvio, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Δείτε εδώ την υπέροχη Giulia

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης