Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τα στελέχη της Mazda Motor Europe και ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος εκπροσωπεί την ιαπωνική φίρμα στην Ελλάδα, παρουσίασαν το πλάνο της εταιρείας στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής της Mazda στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη, David Mc Gonigle, υποστήριξε ότι η μάρκα έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή σειρά μοντέλων που διακρίνονται για την απολαυστική οδηγική συμπεριφορά.

Παράλληλα, εξήρε τον Όμιλο Συγγελίδη για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στην ελληνική αγορά, δηλώνοντας ότι στόχος είναι χτίσουν μαζί μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας στους πελάτες υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Απέκτησε το «διαμάντι»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη, έκανε λόγο για ένα όνειρο που «κυνηγούσε» επί 20 χρόνια, χαρακτηρίζοντας τη Mazda ως ένα «διαμάντι», μία μάρκα υψηλών προδιαγραφών που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην παγκόσμια αυτοκίνηση.

«Ευχαριστούμε τη Mazda για την εμπιστοσύνη της. Έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα-ναυαρχίδα το οποίο Το πρώτο κατάστημα θα εγκαινιαστεί τις επόμενες ημέρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένηςθα φέρει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο, παραδίδοντας τόσο αυτοκίνητα όσο και υπηρεσίες, εξέχουσας ποιότητας. Είμαστε δεσμευμένοι προς την εδραίωση μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τη Mazda και την επίτευξη της επιτυχίας που το brand αξίζει στην αγορά μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κύριος Συγγελίδης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης, ο επικεφαλής του τμήματος Design, Jo Stenuit, και o αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Μazda Motor Europe, Hajime Seikaku. Αμφότεροι εμφανίστηκαν σίγουροι για την επιτυχία της φίρμας στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία των νέων μοντέλων και τις τεχνολογίες.

Ιούνιο ξεκινούν οι πωλήσεις

Ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, επικεφαλής του ομίλου Συγγελίδη μιλάει για το πλάνο της Mazda στην Ελλάδα

Οι πωλήσεις των αυτοκινήτων θα ξεκινήσουν επίσημα στις αρχές Ιουνίου, με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που θα λειτουργεί υπό τη σκέπη του Ομίλου Συγγελίδη και θα συμπεριλαμβάνει υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο και τεχνικές εγκαταστάσεις.

Φυσικά, η εταιρεία θα προσφέρει στη χώρα μας όλη την γκάμα των μοντέλων, από το Mazda2 έως το καινούργιο hatchback Mazda3, το μεγάλο Mazda6, το εμβληματικό MX-5, καθώς και τα SUV, CX-5 και CX-3.

Το εντυπωσιακό CX-30 αναμένεται να λανσαριστεί το φθινόπωρο.

Όλα τα οχήματα εκφράζουν τη σχεδιαστική γλώσσα «ΚODO», εφοδιάζονται με τους κινητήρες της σειράς SKYACTIV και ενσωματώνουν όλο το πακέτο ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety.

Οι τιμές

Το μικρό αυτοκίνητο πόλης Mazda2 θα είναι διαθέσιμο από 13.719 ευρώ, το νέο Mazda3 με το εξαιρετικής αισθητικής σαλόνι από €25.290, το premium Mazda6 από €34.491, ο σταρ της γκάμας και διασημότερο roadster του κόσμου MX-5 από €24.997, το CX-5 από €27.705 και το CX-3 από €19.060.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Mazda λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή και Βόλο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης