Οι εγκαταστάσεις του FCA Heritage Officine Classiche στο βιομηχανικό συγκρότημα του Mirafiori στο Τορίνο, επιστρέφουν στην κανονική τους λειτουργία μετά την παύση των εργασιών που ήρθε σαν αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το ξεχωριστό «συνεργείο» δημιουργήθηκε το 2015 και στεγάστηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Abarth & C. που βρίσκονται στο Mirafiori. Αποστολή του είναι η ανακατασκευή των κλασικών ιταλικών μοντέλων που ανήκουν είτε στη συλλογή της εταιρείας, είτε σε ιδιώτες.

Το τμήμα της FCA Heritage αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς. Τα μέλη της ομάδας ονομάζονται χαϊδευτικά «μάγοι», καθώς έχουν την ικανότητα να επαναφέρουν οποιοδήποτε όχημα στην αρχική του κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους χώρους του Officine Classiche, οι ιδιοκτήτες των συλλεκτικών Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Lancia μπορούν να βρουν την απόλυτη περιποίηση για τα πολύτιμα τετράτροχά τους, να λάβουν όλα τα πιστοποιητικά αυθεντικότητας και να διασφαλιστεί η γνησιότητα κάθε εξαρτήματος.

Μάλιστα, οι παραπάνω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία απαιτούν ειδική συντήρηση, αλλά και προετοιμασία πριν τη συμμετοχή τους σε κάποιον αγώνα. Για κάθε ανακατασκευή ή επισκευή, αγωνιστικού ή συμβατικού οχήματος, δημιουργείται αναλυτικός φάκελος που περιλαμβάνει και φωτογραφικό υλικό από τη διαδικασία ώστε ο τυχερός ιδιοκτήτης να έχει στα χέρια του κάθε πτυχή από την πορεία αναγέννησης του αγαπημένου του μοντέλου.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης