Η βαυαρική φίρμα πρόσθεσε στην γκάμα του compact crossover μία νέα έκδοση με δυναμικά χαρακτηριστικά, σπορ εμφάνιση και έναν πανίσχυρο δίλιτρο κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Χ2 Μ35i. Το αυτοκίνητο έχει δεχθεί τις περιποιήσεις του τμήματος M Performance, διαθέτοντας προσαρμοζόμενη ανάρτηση δύο σταδίων, μεγαλύτερα φρένα M Sport με δίσκους 18 ιντσών  μπροστά και 17΄΄ πίσω, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης και διαφορικό M Sport Differential στον εμπρός άξονα.

Χάρη στο πακέτο «M Package» έχει αναβαθμιστεί σημαντικά η εικόνα της X2, παραπέμποντας στα πιο «καυτά» μοντέλα της BMW. Περιλαμβάνει σπορ προφυλακτήρες, εισαγωγές αέρα στη μάσκα σε απόχρωση «Cerium Grey», πίσω πτέρυγα, πλαϊνά σπόιλερ, ζάντες 19 ιντσών και προαιρετικά 20΄΄, φώτα full LED και δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα και το τιμόνι M Sport, οι δερμάτινες επενδύσεις, τα σπορτίφ διακοσμητικά και το σύστημα πολυμέσων με τη μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Φυσικά, ο εξοπλισμός είναι πλήρης από συστήματα υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας.

Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς, με τον τετρακύλινδρο 2.0 Twin Power Turbo κινητήρα να αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπής. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα.

Το λανσάρισμα της X2 M35i θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο από τις ΗΠΑ, με την εμπορική πορεία στην Ευρώπη να προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2019.

Δείτε όλες τις εκδόσεις της X2 στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης