Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η τιμή της είναι απαγορευτική για τους περισσότερους από εμάς. Αυτοί που θα την αποκτήσουν πιθανότατα θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όμως, θα την απολαύσουν όσο καμία άλλη BMW.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ακριβοθώρητη M5 Competition Sport, το πιο γρήγορο μοντέλο στην ιστορία της βαυαρικής φίρμας είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας.

Για να την κάνει κάποιος δική του πρέπει να καταβάλλει στη ΒΜW Ελλάς το ποσό των 253.200 ευρώ.

Το αυτοκίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο, ωστόσο, όποιος από τους αγοραστές επιθυμεί να προσθέσει επιπλέον στοιχεία, έχει τη δυνατότητα να το πράξει, με το ανάλογο φυσικά αντίτιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πραγματικό «αγρίμι» στον δρόμο

Η M5 CS χαρακτηρίζεται ως ένα καθαρόαιμο sport sedan. Ένα όχημα με ανόθευτη δύναμη, που μπορεί να εκτοξεύσει Οι επιδόσεις είναι ισάξιες των supercarsτην αδρεναλίνη του οδηγού στα ύψη. Ο V8 4.4 twin turbo κινητήρας αποδίδει την εκπληκτική ισχύ των 636 ίππων και 750 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, ρυθμισμένο για ταχύτατες αλλαγές. 

Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα. Η βελόνα του ψηφιακού κοντέρ ανεβαίνει με καταιγιστικούς ρυθμούς, τερματίζοντας στα 306 χλμ./ώρα. Για να τιθασεύει κάποιος τη M5 CS απαιτείται εμπειρία, οδηγικό θράσος και μαεστρία.

"Πολεμική" ατμόσφαιρα στο εσωτερικό

Αυτό το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο για οδηγούς που γνωρίζουν τα όρια τους. Βέβαια, οι άνθρωποι του τμήματος Μ Performance έχουν προνοήσει για την ασφάλεια τους, εξοπλίζοντας το ονειρικό sportcar με κάθε λογής τεχνολογία, αγωνιστικού τύπου ελαστικά Pirelli P Zero Corsa, σύστημα τετρακίνησης M xDrive, προσαρμοζόμενα αμορτισέρ, πανίσχυρα φρένα και τρία προγράμματα οδήγησης (4WD, AWD Sport και 2WD).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ισχυρότερη BMW της ιστορίας

Η νέα οθόνη της BMW θυμίζει τηλεόραση

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης