Την άνοιξη του 2015, αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές η ανανεωμένη εκδοχή του γαλλικού μικρομεσαίου μοντέλου, έχοντας πιο οικονομικούς κινητήρες και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Η Citroen έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video του C4, εστιάζοντας στα νέα καθίσματα, το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής 7,1 ιντσών, την πανοραμική οροφή, τις επενδύσεις στην καμπίνα και την βελτιωμένη ηχομόνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο μοντέλο, εφοδιάζεται με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας 3D και φώτα ημέρας LED, νέας σχεδίασης ζάντες έως 18 ιντσών, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε δύο νέα χρώματα (Stone Gray και το Platinum Grey).

Στην κεντρική κονσόλα, ξεχωρίζει η οθόνη αφής που αντικαθιστά ορισμένα κουμπιά και διακόπτες, με το κάθισμα του οδηγού να περιλαμβάνει προαιρετικά λειτουργία μασάζ. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας τα συστήματα Hill Start Assist, Intelligent Traction Control και Blind Spot Monitoring.

Στην γκάμα των κινητήρων, προστέθηκε ο 1.6 Blue HDi των 100 ίππων, ο οποίος έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 86 γρ./χλμ., ενώ στους βενζίνης το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρικύλινδρος turbo 1.2 PureTech με τους 110 ίππους. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με σύστημα start/stop και καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης