Προσφέρεται με πλειάδα μηχανικών συνόλων, διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό, τη βελτιωμένη ευρυχωρία, τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford χαρακτηρίζει τη νέα γενιά του best seller SUV ως το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας της, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου σε ποσοστό 30%. Το Kuga βασίζεται στη νέα, ευέλικτη και παγκόσμια προσθιοκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας, συμβάλλοντας στην αύξηση της αεροδυναμικής και τη μείωση του βάρους του αμαξώματος έως 80 κιλά.  

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της έκδοσης Plug-In Hybrid (τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2.5 λτ. σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με μέγιστη απόδοση 225 ίππους), της EcoBlue Hybrid (πετρελαιοκινητήρας 2.0 EcoBlue με 150 ίππους και ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt) και της Hybrid (πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2.5 λτ. ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια, μπαταρία ιόντων λιθίου και αυτόματο σύστημα κατανομής της ροπής). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν λείπουν οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 2.0 EcoBlue και 1.5 EcoBlue απόδοσης 190 και 120 ίππων, καθώς ο βενζίνης 1.5 EcoBoost με τους 120 και 150 ίππους.  

Προσφέρεται στις εκδόσεις Titanium, ST Line και Vignale, περιλαμβάνοντας στον εξοπλισμό του οθόνη αφής 8 ιντσών, πίνακα οργάνων LCD 12,3 ιντσών με τεχνολογία true colour, μόντεμ FordPass Connect, ασύρματη φόρτιση για smartphone και premium ηχοσύστημα της B&O. 

Οι τεχνολογίες Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane-Centring και Head-up display βοηθούν τους οδηγούς να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ ο προληπτικός φωτισμός στροφών, καθώς και εκείνος που βασίζεται στην οδική σήμανση διευκολύνουν την οδήγηση στο σκοτάδι. Το Active Park Assist 2 από την άλλη επιτρέπει πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης με το πάτημα ενός διακόπτη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης