Το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου, η παραγωγή του δημοφιλούς αυτοκινητικού σόου Top Gear έκλεισε για λίγες ώρες την Tower Bridge του Λονδίνου και τους γύρω δρόμους, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα σεζόν, που ξεκινά τον Μάιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ken Block πήρε τη Mustang «Hoonicorn» και μαζί με τον Matt LeBlanc ντρίφταρε στους δημόσιους δρόμους, έκανε ελιγμούς και ανέπτυξε υψηλές ταχύτητες, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά τους κατοίκους και τους τουρίστες της βρετανικής πρωτεύουσας. Η  παραγωγή του BBC συνεργάστηκε με τη Μονάδα Κινηματογράφησης της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και τον Δήμο Westminster, σε ένα σκηνικό που θύμιζε ταινία του Χόλυγουντ.

Ωστόσο, κάποια πλάνα προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυριών, αναγκάζοντας το BBC και το Top Gear να απολογηθούν δημοσίως. Ο λόγος ήταν τα «donuts» που έκαναν οι Block και LeBlanc μπροστά στο πολεμικό μνημείο Cenotaph. Ο κεντρικός παρουσιαστής του σόου, Chris Evans, ζήτησε συγγνώμη για τα ακροβατικά στο Κενοτάφιο, ξεκαθαρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα πλάνα δεν πρόκειται να εμφανιστούν στο επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης