Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, με το ζευγάρι να κλέβει τις εντυπώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφότου ολοκληρώθηκε η τελετή και η τυπική δεξίωση, οι νεόνυμφοι «έσπασαν» το πρωτόκολλο και συμμετείχαν σε ένα πριβέ πάρτι με στενούς φίλους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Frogmore House, με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν να μεταβαίνουν εκεί με μία υπέροχη Jaguar E-Type Zero που βασίζεται στην E-Type του 1968.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκπληκτικό roadster έχει αναβαθμιστεί από το Jaguar Land Rover Classic και τροφοδοτείται από ηλεκτρικό σύνολο. Ο αυθεντικός εξακύλινδρος κινητήρας των 300 ίππων έχει αντικατασταθεί από ηλεκτρικό μοτέρ που λαμβάνει ενέργεια από μπαταρίες ιόντων λιθίου. Επίσης, φέρει φώτα LED και ψηφιακό πίνακα στην κονσόλα.

Σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα, το τετράτροχο κόσμημα επιταχύνει στα 0-100 σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα και παρά τις μηχανικές αλλαγές διατηρεί την αίσθηση της γνήσιας E-Type. Αναπτύσσει τελική ταχύτητα άνω των 220 χλμ./ώρα και η αυτονομία ξεπερνά τα 270 χιλιόμετρα.

Προς το παρόν, η E-Type Zero χαρακτηρίζεται ως πρωτότυπο όχημα. Ωστόσο, εάν υπάρξει ενδιαφέρον από πελάτες δεν αποκλείεται η JLR να την περάσει στην παραγωγή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης