Ένα εμπνευσμένο και ιδιαίτερα πρακτικό προϊόν, που θα εκτιμήσουν κυρίως οι γονείς, δημιούργησαν οι μηχανικοί της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας κατά νου τους αγανακτισμένους μπαμπάδες και τις μαμάδες που τρέχουν πίσω από τα παιδιά μέσα στο σούπερ μάρκετ, κυνηγώντας τα καροτσάκια για τα ψώνια, μία ομάδα μηχανικών της Ford επινόησε το «Self-Braking Trolley».

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό καρότσι του σούπερ μάρκετ που ενσωματώνει αισθητήρες όπως τα αυτοκίνητα, ανιχνεύοντας εμπόδια και ανθρώπους. Σε περίπτωση που διαπιστώσει επικείμενη σύγκρουση με ένα ράφι, για παράδειγμα, φρενάρει αυτόματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολλοί γονείς τρέμουν στη σκέψη της επίσκεψης στο σούπερ μάρκετ με τα παιδιά τους. Οι μεγάλοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και τα παιδιά να παίξουν. Όταν σπρώχνουν ένα καροτσάκι, στο μυαλό τους είναι σαν να οδηγούν αυτοκίνητο, με τους μεγάλους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ να λειτουργούν ως αγωνιστική πίστα» υποστηρίζει η ειδικός σε θέματα διατροφής, Tanith Carey.

Για όσους ενδιαφέρονται, δυστυχώς, το επαναστατικό καρότσι είναι σε πρωτότυπη μορφή. Αποτελεί απλώς μία εφεύρεση της σειράς Ford Interventions για την επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης