Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Go Electric» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Άμστερνταμ, εκτός από το νέο Kuga και τα ηλεκτρικά μοντέλα που ετοιμάζει, η Ford ανακοίνωσε ότι εξελίσσει μία καινοτόμα λύση που θα φέρει την επανάσταση στη φιλοσοφία συντήρησης των επαγγελματικών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της εταιρείας είναι να καταργήσει τα σταθερά διαστήματα σέρβις και να τα προσαρμόσει στη χρήση και κατάσταση κάθε οχήματος ξεχωριστά. Αισθητήρες σε βασικά συστήματα θα παρέχουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο πελάτης να ασχολείται με το σέρβις του αυτοκινήτου μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητο, λαμβάνοντας έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα πριν από την επιδείνωση κάποιων προβλημάτων και την πρόκληση βλαβών.

Με μία απλή εφαρμογή στο κινητό τους, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση κάθε οχήματος και οι οδηγοί να βλέπουν δεδομένα live, ακόμα και για επικείμενα προβλήματα. Οι εργασίες σέρβις και συντήρησης που κανονικά θα γίνονταν σε ανεξάρτητες επισκέψεις μπορούν να πραγματοποιούνται συνολικά, ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αποχής του οχήματος από την ενεργό δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης