Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Παρά τις προκλήσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε αποτελέσματα ρεκόρ για το τρίτο τρίμηνο του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας αποδίδει καρπούς, με τα κέρδη το διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2020 να ανέρχονται σε 1,2 δισ. ευρώ.

Την εξαιρετική πορεία του ομίλου οδήγησαν οι δραστηριότητές του στη Β. Αμερική με το ποσοστό κέρδους στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή να φτάνει το 13,8%. Ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα και στις υπόλοιπες αγορές, με τις μάρκες της FCA στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Αφρική και Μ. Ανατολή) να αυξάνουν το μερίδιό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ισχυρά εμπορικά αποτελέσματα συνοδεύτηκαν με μια συνεχή παρουσίαση νέων, κυρίως, εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Το τρίτο τρίμηνο του έτους παρουσιάστηκαν στην Ευρώπη τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe και το ηλεκτρικό Fiat 500, ενώ στις ΗΠΑ έκαναν πρεμιέρα τα RAM 1500 TRX, Jeep Grand Wagoneer Concept και Jeep Wrangler 4xe.

Η εντυπωσιακή παρουσία της FCA στο τρίτο τρίμηνο του έτους ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη της ολοκαίνουριας Maserati MC20, ενός supercar που εφοδιάζεται με το πρωτοποριακό κινητήριο σύνολο «Nettuno» απόδοσης 630 ίππων.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης