Του Λουκά Παπαλάμπρου

Φημίζεται για τα εξωτικά αυτοκίνητα παραγωγής και τα μονοθέσια της Formula 1. Έχει το ισχυρότερο brand στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και όλοι οι οδηγοί στον κόσμο ονειρεύονται κάποια στιγμή να οδηγήσουν ένα supercar με το σήμα του cavallino rampante.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον οι φίλοι της Ferrari θα μπορούν να φορέσουν κάποια από τα ρούχα της κολεξιόν της και να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματα στο εστιατόριό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική φίρμα επέκτεινε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της, ανοίγοντας το εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας Cavallino, το μενού του οποίου επιμελήθηκε ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, σεφ Massimo Bottura. Το φημισμένο εστιατόριο βρίσκεται στο Maranello και τους χώρους σχεδίασε ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Mahdavi.

Επίσης η Ferrari παρουσίασε την πρώτη συλλογή ένδυσης με το λογότυπό της. Περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Η κολεξιόν φέρει την υπογραφή του Rocco Iannone, πρώην συνεργάτη του Giorgio Armani και του οίκου Pal Zileri.

Τα σχέδια είναι εντυπωσιακά, με έντονα χρώματα και υφάσματα, που έχουν κατασκευαστεί σε μεγάλο βαθμό από ανακυκλωμένα υλικά. 

Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της μάρκας και σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την υφήλιο. Μάλιστα η Ferrari σκοπεύει να λανσάρει κάθε Ιούνιο από μία συλλογή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεαρός κατασκεύασε μια Ferrari 488 GTB

Αυτός είναι το νέο αφεντικό της Ferrari

Τρομερή καραμπόλα με τρεις Ferrari σε δημόσιο δρόμο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης