Ferrari και Nissan έρχονται σε αντιπαράθεση για τα «μάτια» του Καναδού συνθέτη Deadmau5 και το ιδιαίτερο γούστο που έχει στα αυτοκίνητα.


Δείτε πως κατάντησε το υπέροχο ιταλικό supercar

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Joel Thomas Zimmerman, γνωστός με το ψευδώνυμο Deadmau5, έβαψε την 458 Spider που διαθέτει με μια γαλάζια μεμβράνη (car wrap), τοποθετώντας στο πλάι μια Pop-Tart γάτα και ένα ουράνιο τόξο, σβήνοντας τα σήματα της ιταλικής μάρκας.


Έχει δίκιο η Ferrari. Ακόμα και στη θέση του σήματος έβαλε μια γάτα

Η Ferrari μόλις είδε το μοντέλο της σε αυτή την κατάσταση έστειλε εξώδικο μέσω δικηγόρου στον Καναδό, απαιτώντας να επαναφέρει το εργοστασιακό χρώμα στο αυτοκίνητο, θεωρώντας ότι το γελοιοποιεί. Ο Deadmau5 συμμορφώθηκε άμεσα αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του μέσω του twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Nissan ως απάντηση του σχεδίασε αυτό το GT-R

Όλο αυτό φάνηκε ενδιαφέρον στη Nissan, η οποία έσπευσε να πάρει το μέρος του μουσικοσυνθέτη. Έτσι, ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, δύο φωτογραφίες από ένα GT-R που είναι βαμμένο στα χρώματα που επιθυμεί ο Joel Thomas Zimmerman, σχολιάζοντας από κάτω: ««Για σου deadmau5. Μάθαμε τι έγινε με το αυτοκίνητό σου. Τα καλά νέα είναι ότι σου βρήκαμε έναν αντικαταστάτη, έτοιμο αμέσως τώρα».


Τα σήματα όμως δεν τα πείραξε

Ο καλλιτέχνης απάντησε λέγοντας ότι θα το σκεφτεί, ενώ βρήκε ήδη το όνομα που θα δώσει στο αυτοκίνητο και είναι «OMFGT-R».
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης